Mi lehetne szebb, mint egy új életet hozni a világra?

Ha félsz az ismeretlentől, vagy információra, fizikai-, érzelmi támogatásra van szükséged a várandósság, szülés, gyermekágy idején, akkor keress bátran! Szülésfelkészítő-, szüléskísérő dúlaként célom, hogy a számodra szép szülésélményhez segítselek!

erika-200x300.png

Németh Erika vagyok, szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, 2016. júniusa óta a Békés Dúlakör tagja.

Két gyermekem, immár nagy fiaim (20 és 25 évesek) születése által megélhettem a szülés-, születés csodáját, szépségeit és mélységeit, megtapasztaltam a kórházi apás-szülés háborítatlan óráinak nyugalmát és ennek az ellenkezőjét is.

Ezek az élmények és tapasztalatok valamint a személyiségem és körülményeim változásai vezettek el évek múlva ahhoz a felismeréshez, hogy az igazi hivatásomat a szülés-, születés körüli segítésben fogom megtalálni. Végzettségem szerint egészségtan tanár, vagy akár aerobik edző is lehetnék, s bár ezen tanulmányaim jelentősen bővítették a látókörömet, a létfenntartáshoz azonban sok más területen keresztül vezetett kacskaringós életutam, amely mostanra érkezett el az egyik legszebb szakaszához. 

Hitvallásom: Hiszem, hogy a szülés - születés életre szólóan meghatározó, kulcsélmény a leendő anyának és a babának egyaránt, amire érdemes a lehető legjobban felkészülni, mindent megtenni azért, hogy mindkettejük életének felemelő és tápláló hatású szép élménye lehessen!

 

Mit vállalok?

A várandósság idején a szülésre való testi és lelki felkészülést és a babával való kapcsolat felvételt egyaránt fontosnak tartom, amelyhez segítségül a jóga és a masszázs mellett értő figyelemmel, odafordulással és minden eddigi tudásommal támogatom mindazokat a babát váró nőket, anyákat, párokat, akik megtisztelnek a felkérésükkel, hogy ezen a csodás úton elkísérjem őket.

Hiszem, hogy a szülő anyáknak az elfogadó, fizikai és érzelmi támogatást nyújtó dúlai jelenlét nagy segítség a vajúdás alatt, a csak rájuk figyelő, támogató asszonytárs hitet ad nekik, megerősíti és hozzásegíti őket, hogy átengedjék magukat a szülés ösztönös erejének. Ebben ajánlom fel segítségemet mindazoknak, akik épp ezt keresik!

„Van egy erő, ami szüléskor eljön a nőkhöz. Nem kérik, egyszerűen csak elárasztja őket. Összegyűlik, mint a felhő a szemhatáron, átsuhan az égen és magával hoz egy gyermeket.” 

Penny Armstrong, C.N.M. & Sheryl Feldman: A születés művészete

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 18
Havi: 61
Össz.: 1 921

Látogatottság növelés
Oldal: Magamról
Mi lehetne szebb, mint egy új életet hozni a világra? - © 2008 - 2019 - szuleskiseres-dulamodra.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »